Home
 Dec/Jan
 Februari
 Maart
 April
 Mei
 Juni
 Juli/aug
 September
 Oktober
 November
 Terug index
 
 
 
 
 

  Nieuwsbrief oktober 2016 van de Politieke Partij: Lijst Willem Lucht,
LWL opgericht 7 juni 2004 en bij de KVK ingeschreven

  Zwolle, 8 oktober 2016.

Hallo beste mensen, van harte welkom bij alweer het oktober nummer van de nieuwsbrief van de partij voor de kleine man LWL. Met deze keer de bijdrage van Alwin Schaap en wat huishoudelijke mededelingen die nodig zijn inzake het doorgaan van de LWL de komende maanden. Maar daar kom ik later op terug, ik wil beginnen de digitale pen door te geven aan Alwin Schaap:

Ik wil het in deze brief hebben over meerdere aspecten. Ten eerste even een vervolg op de laatste brief van willem zelf: vinden jullie het niet belachelijk dat iemand met een groot arbeidsverleden zo wordt behandeld? Nou laat ik het zo formuleren: hij krijgt maar 3 uur per week thuiszorg voor hun huishouden en alles wat er omheen komt kijken. Lijkt dit jullie ook niet heel erg weinig? Is dit niet iets waar de gemeente al lang voor had moeten zorgen? Op grond van bovenstaande heb ik met een groot aantal mensen gesproken die meer hulp nodig hebben. Hallo Gemeente, wordt eens wakker! Deze gemeente is een van de rijkste gemeentes van Nederland. Wat is de gemeente aan het doen? Allemaal van die gekke dingen zien? Voorbeeld op Odeon: stoeptegels met paardenhoeven erin. Vanaf het NS station een over andere slinger aanleggen. Geen enkele Zwollenaar snapt dit. Ook mensen buiten Zwolle snappen van al deze onzin niets. Hallo Gemeente, wordt eens wakker! Jullie zijn er voor de Zwollenaren. Besteed dan ook wat meer aan de Zwollenaren! Stop met deze onzin dingen, denk na, dit is geldverspilling. Als jullie hiermee ophouden zouden jullie wat meer geld overhouden voor de bovengenoemde groep. Dan zouden jullie een financieel overschot hebben. Dan zou er bij voorbeeld een extraatje voor deze mensen kunnen komen. Maar ook voor de vele vrijwilligers zouden jullie dan wat extras kunnen doen. Mensen die werken, en na werktijd nog extra werkzaamheden doen. Zij maken extra kosten denk maar eens aan benzine kosten, slijtage van kleding, zelfs vrije dagen opofferen. Tja Gemeente denk daar maar eens goed over na want stel dat alle vrijwilligers eens een maand zouden stoppen? Wat krijg je dan: een grote puinhoop! Is dat de bedoeling? Hoor veel vrijwilligers klagen over het vele werk wat ze naast hun gewone werk nog te doen krijgen. Denk eens na of deze mensen niet vaker zieker worden? Deze groep wordt steeds groter. Misschien is het verstandig om hier eens over na te gaan denken! Wie gaat deze groep met bovenstaande problemen dan helpen? De gemeenteraad en ambtenaren? Ik heb een voorstel aan de Gemeente: laat alle ambtenaren maar eens een verplicht aantal uren naast hun eigen baan vrijwilligers werk gaan doen. Volgens mij zien dan de ambtenaren eindelijk eens in hoe zwaar het is om vrijwilligers werk te doen naast je gewone baan. Dan zien ze ook de problematiek die er heerst binnen de gemeente. Het wordt tijd dat ze de ogen eens opendoen voor de realiteit, is dat zo moeilijk? Dat lijkt me toch niet. Praktijk, horen en doen van de gemeenteraad, wordt nu eindelijk eens wakker. Of wil deze gemeente dit in de doofpot stoppen en hun kop in het zand steken? Wij zijn de partij van de gewone man die zegt wat er allemaal mis is binnen deze gemeente! Dus stem LWL!

Tot zover mijn bijdrage aan de nieuwsbrief. Zou het niet een goed idee zijn dat Joop Hosmar de volgende nieuwsbrief gaat schrijven? Hij is tenslotte medeoprichter van de LWL? Indien iemand nog suggesties heeft ergens over of dingen die jullie dwars zitten binnen de gemeente dan horen wij dat graag. Wij kunnen dan samen een en ander gaan uitzoeken om tot een oplossing te komen voor uw probleem of problemen.

Tot zover de bijdrage van Alwin Schaap voor het oktober nummer van deze nieuwsbrief. Dan rest mij nog om u de volgende mededeling te doen: jullie weten dat ik al geruime tijd enorm sukkel met mijn nek en dat ik daar veel pijn aan lijd waar alleen medicatie nog enigszins wil helpen maar daar is een probleem bijgekomen: uit een gemaakte foto in het ziekenhuis is gebleken dat mijn linkerknie totaal versleten is en in zijn geheel zal worden vervangen dmv een medische operatie. Deze operatie zal binnen nu en 3 weken worden uitgevoerd! Aangezien de gehele knie wordt vervangen is dit een nogal ingrijpende operatie die ongeveer anderhalf uur zal gaan duren en waarbij ik 3 tot 6 dagen in het ziekenhuis moet verblijven! Er hangt echter een groot nadeel aan: de revalidatie! Deze kan na de ingreep op zijn minst 1 maand tot maximaal 6 maanden gaan duren! De eerste week zal ik nauwelijks kunnen lopen en dus intensieve fisio therapie moeten volgen en de eerste weken met krukken of een rollator moet leren lopen. De mensen die mij een beetje kennen weten dat stilzitten voor mij geen optie is en dat ik er alles aan doe om zsm weer helemaal de oude te zijn. Tijdens de operatie dagen zal het forum dan ook gesloten zijn. Dit kan een week in beslag gaan nemen. Uiteraard zal ik proberen om vanuit het ziekenhuis ook verbinding te maken met het internet en zodoende dan ook contacten kunnen onderhouden met de gebruikers en de aanhang van de LWL. Dit is uiteraard geheel afhankelijk van het herstel en de reactie van mijn lichaam op de operatie en de naweeën die zeker zullen volgen. Ik ben echter wel blij dat dit NU gebeurd dan weet ik zeker dat ik tijdens de verkiezingen weer helemaal de oude zal zijn en me volop in de strijd zal gooien. Ik wordt opgenomen in Isala te Zwolle en hoop op 18 oktober 63 jaar te mogen worden. Hopelijk vallen operatie en verjaardag niet op de zelfde dag.. Ik groet u en wens u een goede tijd toe en graag tot het november nummer van de LWL. Willem Lucht, lijsttrekker van de LWL.

www.lwl.lokalepartij.nl of stuur een mail naar willemlucht@home.nl
voor uw vragen en of opmerkingen kunt u terecht op de 2 forums die indien mogelijk gewoon open zullen zijn.