Home
 Bestuur
 Paul Waalders
 Vergadering 07-17
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

 
Paul Waalders stelt zich voor.

 
 
  Mijn naam is Paul Waalders, 50 jaren oud (of jong?) en al 28 jaren woonachtig in Zwolle, waarvan de laatste jaren in Zwolle-Zuid.

Groenlo, een mooi historisch stadje in de Achterhoek, is de plaats waar ik ben geboren en opgegroeid en mijn middelbare schooldiploma’s HAVO en VWO heb behaald. In Zwolle heb ik de school voor journalistiek op Hogeschool Windesheim bezocht, waarvan ik de propedeuse in mijn bezit heb.

Actief heb ik nog niet zoveel ervaring met (gemeente) politiek, wel heb ik een jaartje politicologie gehad op school. Ik vind wel degelijk dat er wat moet veranderen in het
beleid van de gemeente Zwolle, en vind de lijst Willem Lucht daarvoor de aangewezen partij om dit te bewerkstelligen. Ik ga er van uit dat we volgend jaar met z’n allen minstens één zetel hebben, voorlopig genoeg.

De kleine man, de minima en de hulpbehoevende hebben het moeilijk hun draai te vinden in onze provinciehoofdstad en kunnen daarbij wat hulp van onze partij gebruiken. Ook gaan we tegenwicht bieden aan de gevestigde politieke partijen, die over de belangen van ónze kiezers lijken heen te walsen. Genoeg koren voor onze molen. Ik heb mijn ideeën en inzichten op papier gezet om deze voor te leggen aan jullie om ze te gebruiken de verkiezingswinst te halen. We moeten in ieder geval naar mijn mening uitgaan van onze eigen kracht en inventiviteit! Volgende week heb ik een ontmoeting met Willem en Frits in Stadshagen om nader kennis te maken. Hopelijk wordt het een gezellige middag met een vruchtbaar gesprek. Hartelijke groet vanuit Zuid en jullie allen veel steun, wijsheid en sterkte toewensend in de aanloop van de gemeenteraadsverkiezingen 2018!